dIzoardOp zaterdag 17 juni 2023 fietsen wij 36 kilometer, van het UMC Maastricht naar het hoogste punt van Nederland (322 meter) om geld op te halen voor kankeronderzoek. 

Iedere dag overlijden er in Nederland 8 patiënten door een metastase hersentumor. Moet je voorstellen, dat je borst-, huid-, of longkanker hebt overwonnen, en dat je dan te horen krijgt dat je een onbehandelbare hersentumor hebt gekregen. Vreselijk.  Het is daarom de hoogste tijd voor meer onderzoek naar metastase hersentumoren, uitzaaïngen van kankersoorten elders in het lichaam.  

Beleef jij deze dag met ons mee?

Samen zweten, lachen, huilen, vloeken om naar het hoogste punt van Nederland te fietsen of steppen. De tocht zal 36 km lang zijn, gaat langs de mooiste routes van Limburg en eindigt 322 meter hoog op de Vaalserberg bij het 3 landenpunt. We komen onderweg vele beklimmingen tegen, zoals onder andere ook de Gulperberg. Voor deze tocht heb je daarom wel een goede basisconditie nodig of een accu : ).

Er is geen inschrijfgeld verschuldigd, wel dien je voor het mogen meedoen minimaal 500 euro aan donaties te verzamelen. Deelname is vrijwillig en op eigen risico (kijk ook even bij het reglement). We fietsen onze route met in achtneming van de verkeersregels en lokale bepalingen. 

Start: 9 uur:  locatie volgt.

Sponsorbedrag:

We gaan onze stinkende best doen om heeeeeeeeeeeeel veel geld in te zamelen. Help je mee? Omdat een vooronderzoek naar metastase hersentumor minimaal 50.000 euro kost is ons minimale sponsorbedrag 500 euro per persoon. Meer mag ook! 

tekenDit bedrag willen we 15 juni op ieder zijn/haar actiepagina zien staan, zodat wij samen een cheque kunnen overhandigen aan de Stichting STOPhersentumoren.nl die er toe doet.  (Zit je in een team, dan moet het team totaal gemiddeld per persoon 500 euro hebben).

 

Opdat hoop op genezing echte genezingskansen worden. En deze vernietigende ziekte wordt gestopt.

 

 Tourmalet by Tourisme Grand Tourmalet Je kunt je hier inschrijven voor deelname voor zaterdag 17 juni  2023.

We houden de organisatie klein, wat betekent dat we met maximaal 100-250 deelnemers deze dag beleven.

Als je meer wilt weten over onze goede doel kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl , wil je meer weten over metastase hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info